SORTIMENT

Vi har ett brett sortiment av vår- och sommarplantor i våra växthus. De flesta odlar vi själva från frön eller sticklingar. Plantorna får växa i låga temperaturer och i naturligt dagsljus utan att stressa fram tillväxten. Detta ger kompaktare plantor och minskar risken för skadedjur och sjukdomsangrepp.

Under tidiga våren erbjuder vi framförallt stor- och småblommiga penséer. Dessa har vi odlat fram i låga temperaturer sedan i oktober året innan. Vi kompletterar vårt sortiment med andra köldtåliga växter så som lökväxter, ranunkel, murgröna och gräs i olika former.

I början på maj fylls våra försäljningsväxthus av en stor mängd sommarplantor, de allra flesta odlade på plats. Sorterna är noggrant utvalda för högsta kvalité och vi är särskilt stolta över våra pelargoner. Vi säljer även grönsaksplantor och kryddväxter, för vad vore en trädgård utan ätbart?

Vi har också ett sortiment av medelhavsväxter så som palmer, olivträd samt olika sorters citrus. Under vintern finns det möjlighet att hyra plats hos oss för förvaring av dem, läs mer här.

Förutom växter säljer vi kvalitétsjord från Emmaljunga torv samt ett urval av krukor och andra tillbehör.

September – december har vi höst- och julförsäljning av blommor och julgrupper.

innetv+Ñan

LOVÉNS TRÄDGÅRD | Stenstorpsvägen 18 | 302 30 HALMSTAD
Telefon: 035 – 21 32 29 | loven@halmstad.net

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.